Försommarresa 2022

Försommarresa 2022 - Sollerön (ö i siljan, dalarna) 10-12 juni.

Info: Klubbens 7:e försommarresa går 2022 till Sollerö Camping i Siljan, dalarna.

OBS!!! Stugindelning längst ned. Byten ombesörjs mellan varandra om nåt blivit tokigt.

Nedresa: Vi reser från ÖMCC fredagen den 10/6 kl 08:00 för den som vill åka i grupp. Vi kommer tillämpa s.k. ”cornerman”. Ett bra sätt att hålla ihop gruppen. Resan ner kommer gå E4 till Sundsvall, sedan via Matfors – Hassela – Delsbo – Kalvstigen – Järvsö – Bollnäs – Voxna – Mora – Sollerön. En sträcka på 48 mil. En härlig MC-väg som bara blir 1 mil kortare än att åka raka vägen (E4 Hudik – Ljusdal – Noppikoski) vilket kan vara ett alternativ för hemvägen om man vill ta den snabba vägen.

Vi har även bokat bord på campingens restaurang på fredag kväll för enkelhetens skull. (Var och en betalar sin egen middag).

Boende: Vi kommer bo i 4-bäddsstugor som vi inkvarterar 3 st i. Blir vi många så finns det utrymme att fylla på. Det är campingstugor som har ett litet pentry med 2 kokplattor, 2 st våningssängar, TV, dusch och toalett.

Utflykt lördag: Vi startar från Campingen på lördag den 11/6 kl 09:00 där vi åker ett varv runt siljan där vi åker igenom vackra Tällberg, Gagnef och Rättvik m.m. Vi har bokat in ett studiebesök hos morakniv, ett kort besök besök i Nusnäs där det sker dalahästtillverkning samt ett besök hos SMC i Borlänge. Sträckan är c:a 22 mil men vi räknar med att vara tillbaka kl 16:00

Ladda ner resrutten till din GPS här! (Får du bara upp en textmassa, klicka på pilen uppe till höger som heter ”Ladda ned”.)

Pris: 790:- per person (icke medlem, 1200:- och då ingår ett medlemskap, du sparar 190:-), då ingår 2 nätter i campingstuga (medtag eget sänglinne och badkläder). Bastu finns och ingår. Besöket hos morakniv ingår samt frukost lördag och söndag är inkluderat i priset. Vi har även bokat bord på fredag kväll på campingens restaurang, Jugen Jon (där betalar var och en för sig själv). Betalningen ska vara ÖMCC tillhanda senast 10:e maj. Märk gärna inbetalningen med försommarresa. (Du hittar PG eller swishnummer längst ned på sidan)

Anmälning till resan: Det görs längst ned på sidan här. Anmälan är bindande efter 5:e maj. D.v.s. anmälningsavgiften behöver betalas efter detta datum oavsett frånvaroorsak. (Det har med våra avbokningsregler att göra).

T-Shirt: Klicka här för att boka ditt exemplar!


F.A.Q 
Behövs lakan och örngott? Ja, det måste du ta med dig. Campingen har inga att hyra ut.
Ingår städning av stugan? Nej, vi ska lämna den i samma skick som när vi kom.
Behöver jag ta med handduk och badkläder? Ja, handduk är alltid bra. Vill du bada och basta så är badkläder att föredra.
Vi är 2 i samma sällskap, är det paketpris? Nej, det är 790:-/person (medlem).
Kostar studiebesöket på Morakniv något? Nej, det är redan inkluderat och vi gör inget avdrag om man inte vill närvara.
Kostar frukost och middag något? Frukosten ingår, men lunch och middag får man betala själv.
Var finns närmaste Systembolag? I Mora, kyrkogatan 19, öppet 10-15 på lördag.
Vad händer om det blir nya restriktioner kring Covid-19 efter anmälningsdatum? Vi utreder, återkommer…
Kan jag och frun/kompisen få egen stuga? Vi gör vad vi kan. Men om det krävs extra stuga/or så får dom som har behovet av ”egen” stuga dela på merkostnaden. Men vi försöker pussla ihop så gott det går.

Stuga 1:

Peter Johansson

Anders Ljungberg

Stuga 5:

Reijo P
Danne A
Per L

Stuga 9:

Vallrud

Frölander

Stuga 13:

Risberg H+K

Stuga 2:

Sonny

Ronnie V

U Källman

Stuga 6:

Jussi M

Janne Norberg

Stuga 10:

Anders B

Fredrik S


Stuga 14

PO Sparf

Bruno

Janne P

Stuga 3:

Mähler B+G

Stuga 7:

 M Svartsjö

C Svartsjö

Stuga 11:

Kjell-Håkan M

Patricia

Lars H

Stuga 15

Thoren

Hagerman
Elisabeth S

Stuga 4:

U Jansson

Martin K
Emil B


Stuga 8:

Tobbe

Marie

Stuga 12:

Martin H

Janne Nilsson

E Kristoffersson