Om Oss

Bli medlem

Kontakta oss gärna via vårat e-postformulär eller vår kontaktperson för nya medlemmar Tobbe Vidén på O7O-356 O7 O7 Klubbens tfn: Tfn: o66o-431 888

Hos oss är det ”högt i tak”, vi har en jargong där vi ibland skojar varandra för att man kör ”fel märke”. Men det är med värme i hjärtat och hit är alla välkomna. Behöver man en hjälpande hand finns det alltid någon tillhands. 
För att bli medlem i ÖMCC behöver du betala ditt medlemsskap. Medlemsavgift erlagd från september (nya medlemmar) omfattar även medlemskap för nästkommande kalenderår.
Som medlem får du möjlighet att nyttja våra lokaler, vi har alltid onsdagsfika (på sommaren kör vi onsdagsturer). Spolhall och en mycket välutrustat verkstad med lyft, däck-, och balanseringsmaskin. I spolhallen står klubben för shampoo, avfettning och svampar etc.
Som medlem behöver du inte sälja lotter eller delta i några ”tvingande” aktiviteter även om vi gärna ser att du är engagerad i föreningen och våra aktiviteter. 

När du blivit medlem eller skickat in en intresseanmälan får du ett välkomstmail och ett samtal från en representant som berättar om klubben. Ibland missar vi, vi jobbar ideellt. Men saknar du återkoppling så hör av dig så etablerar vi kontakten!

Vi arrangerar bl.a. ”långkörarlördag” första helgen i juni. För dom som vill brukar vi även ha övernattning till söndagen. Men räkna med en rutt på c:a 40 mil. Försommarresa, omåttligt populär. 2021 har vi bokat ett helt lägenhetshotell i vemdalsskalet. Den körs alltid helgen före midsommarafton.

Läs gärna om hur vi kör i grupp här https://omcc.se/gruppkorning

Många fler aktiviteter har vi, och säsongen när vi inte kör så kikar vi på modo hockeys alla matcher i lokalen, vi arrangerar sammankomster (fester, föreläsningar, provningar och även utbildningar har förekommit) av alla de slag. Vi är SMC-anslutna som även ger dig rabatt som medlem i SMC. Medlemskapet ger dig även rabatt hos vissa handlare i Övik.

Medlemskapet kostar 600:- /år för enskild medlem och 1000:- /år för familjemedlemskap (mantalsskrivna på samma adress).

Klubben erbjuder även vinterförvaring av MC eller s.k. garageplats året om. Kostnaden är 1750:- resp. 2750:- /år. Dessa platser kräver även medlemsskap.

Varmt välkommen!

ÖMCC

ÖMCC bildades sommaren 1970 som en märkesobunden motorcykelklubb. Ansluten till SMC.

Klubbens nuvarande lokal på Viktoriaesplanaden är den fjärde i klubbens historia. Vi är idag drygt 200 medlemmar. I lokalen finns uppställningsplats för ca. 50 motorcyklar, fullutrustat garage samt spolplatta.

Sällskapsdelen har plats för ca. 60 sittande gäster, fullutrustat kök, 2 st. toaletter, dusch, projektor, internet, ljudanläggning.

Styrelsen
Ordf: Martin Kjell
vOrdf: Danne Annander
Sekr: C-G Östberg
Kassör: Per Edfors
Ledamöter:
Pelle Wågström
Marcus Edblom
Tobbe Vidén
Per Lindqvist
Suppleanter:
John Hörnqvist
Mattias Lindström

Övriga operativa förtroendeuppdrag:
Evenemangsansvarig:
Jussi Malinen

Fastighetsförvaltning:
Paulina A, Roger Ö, Kenth T, Bruno B

Inköp:
Henning G

Lokalbokning:
Per Lindqvist, Tobbe Vidén, Mattias Lindström

Garageplatser/nyckelhantering:
Pelle Wågström/Danne Annander

Hemsida:
Martin Kjell

Swish: 123 – 420 36 83
PlusGiro: 23 53 22 – 5
Tfn: 0660-431 888