ÖMCC 50-år

ÖMCC 50-årsfest 2022-06-18 kl. 16:00

Efter en lång väntan då festen var tänkt att hållas den 13/6 2020 och som hindrades p.g.a. pandemin har vi äntligen glädjen att presentera ett nytt datum. Lördagen den 18/6 kl 16:00.

– Anmäler dig till eventet gör du längst ned på sidan. –

Generellt:

Snart dags för ÖMCC:s 50års fest den 18 Juni, ny plats för denna blir Blueskällaren på Bruksgården!
Styrelsen har tagit beslutet att byta lokal för denna fest av flera anledningar. Vi har märkt att vi drar runt på för få personer som skall ordna saker vilket gör att det blir för tungt, samt att vi känner att lokalen kommer bli för liten för 150 sittande gäster (märktes tydligt under 1Maj)

Tanken är ju att samtliga medlemmar inklusive styrelsen skall kunna njuta av denna kväll så därför känns detta beslut riktigt bra.

Klubben bjuder istället in till förfest på Ömcc kl 16.00 där klubben bjuder på fördrink samt Öl/Vin.

Middag serveras på Bruksgården kl 18.00 och vem vet, vi kanske kör en efterfest på klubben!

Hoppas vi ses!

Styrelsen ÖMCC

För dig som anmälde dig till festen som uteblev 2020 gäller inte den anmälan längre utan du ombeds göra en ny nedan.

Tema: Självklart får du komma som du vill, men vi kommer ha ett ”Bikertema”. Det är DIN tolkning av biker som gäller. Kom ”utklädd” som crossåkare, touringräv, moto-GP-fantom eller hårdhudad knutte! Pris utlovas till bäst utklädd och priset delas ut av en mutbar jury!

Program: Vi öppnar dörrarna kl 15:00 och då finns utrymme för mingel och prata gamla minnen. Runt kl 17 finns mat att tillgå. Under hela dagen och kvällen finns varmkorv med bröd som ”reservproviant”. Liveband kör igång kl 20:00 och nästa pass 23:00

Det kommer finnas lite roliga tävlingar tillgängliga under större delen av dagen/kvällen.

För vem? 

Då arrangemanget är för våra medlemmar i synnerhet så prioriteras dessa i första hand. 

Övriga, d.v.s. f.d. och icke medlemmar är välkomna i mån av plats. Det krävs dock att gäster har någon form av koppling till klubben.

Sista anmälningsdag 5:e juni. Då plockar vi in icke medlemmar i turordning. 

Bokningsregler: 

Det kommer vara gratis för våra befintliga medlemmar. Då ingår mat samt en dryckeskupong. För icke medlemmar är kostnaden 280:-/pers. Vid utebliven närvaro behöver vi dock debitera kuvertavgiften om 280:-/pers. (Kuvertavgift=självkostnadspriset per person för arrangemanget).

Ordningsregler:

Arrangemanget är ett slutet sällskap och det finns vissa regler vi behöver förhålla oss till. All alkoholförtäring sker inomhus, rökning och snusning (vi vill inte ha prillor i mattorna) sker utomhus. 
Eftersom det är ett slutet sällskap och relativt många så kommer vi ha s.k. deltagarband. Endast personer med detta band runt handleden släpps in i våra lokaler. Vi kommer ha personal vid dörrarna som säkerställer att våra regler efterlevs. Du som festdeltagare har även det personliga ansvaret att se till du respekterar reglerna. 

Varmt välkommen till århundradets ÖMCC-FEST!!!